Interni pravilnik o varovanju osebnih podatkov društva Kunsthisterik

Zagotavljamo ti, da pri vseh dejavnostih Društva študentov umetnostne Zgodovine Slovenije Kunsthisterik sledimo določilom Splošne uredbe Evropske unije o varstvu podatkov (General Data Protection Regulation). Tvoji osebni podatki so v naše baze vedno shranjeni ob tvoji polni vednosti.

V fizični obliki zbiramo podatke samo v primeru tvoje včlanitve v Društvo – fizično pristopno izjavo hranimo v zaklenjenem društvenem arhivu, čigar skrbnik je tajnik Društva; taiste podatke imamo zaradi olajšane logistike shranjene tudi v digitalnem dokumentu, kjer hranimo podatke vseh članov Društva – tudi za ta dokument skrbi tajnik Društva. Dostop do slednjega ima samo vodstvo Društvo (predsednik, podpredsednik, tajnik in blagajnik) za administracijske potrebe poslovanja Društva. Tvoje podatke bomo v fizični in digitalni društveni arhiv shranili šele ob tvojem podpisu pristopne izjave, poravnavi članarine za tekoče poslovno leto in žigu predsednika Društva.

V spletni obliki pa hranimo izključno e-mail naslove naročnikov, ki so se prijavili na naš obvestilnik Kunsthisterik novice. Tvoj e-naslov je dodan na naš seznam naročnikov šele, ko ga vneseš v ustrezno polje, potrdiš okence pod njim ter poleg tega potrdiš svojo naročnino tudi preko e-maila (navodila ti bodo poslana na vnesen e-naslov).

Če se včlaniš v društvo Kunsthisterik bomo po določilih Zakona o društvih in Statutu Društva Kunsthisterik preko pristopne izjave od tebe zahtevali polno ime, datum rojstva, naslov stalnega bivališča, kontaktno mobilno številko in e-poštni naslov. Če bi na katerikoli točki zahteval/zahtevala vpogled v našo (fizično ali digitalno) bazo podatkov, ti bo to nemudoma omogočeno (pošlješ e-mail na info@kunsthisterik.si). Če ob morebitni prekinitvi članstva v Društvu želiš, da tvoje podatke uničimo, v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov nam to sporoči na omenjeni naslov info@kunsthisterik.si.

Z vnosom in podpisom pristopne izjave zagotavljaš:
(1) da si starejši/starejša od 16 let,
(2) da si seznanjen/seznanjena z določili Statuta društva Kunsthisterik in z njim soglašaš,
(3) da dovoljuješ vodenje osebnih podatkov v evidenci članov in članic, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov,
(4) da dovoljuješ javno objavo avdio-vizualnega materiala, ki prikazuje dejavnost društva in vsebuje tvoje posnetke,
(5) da si poravnal/poravnala članarinske obveznosti za tekoče študijsko leto, kot jih je na prvem letnem rednem zasedanju Občnega zbora Društva določil predsednik Občnega zbora ob potrditvi Občnega zbora, kot to določa Poslovnik Društva,
(6) da želiš do preklica prejemati vso e-pošto iz društvenega naslova.

Če se prijavljaš na Kunsthisterik novice ti bo avtomatično poslana vsaka nova objava na strani kunsthisterik.si. Če bi na katerikoli točki zahteval/zahtevala vpogled v našo bazo podatkov, ti bo to nemudoma omogočeno (pošlješ e-mail na info@kunsthisterik.si). Tudi če se želiš odjaviti, nam to napišeš na naveden naslov. Če ob morebitni prekinitvi naročnine na Kunsthisterik novice želiš, da tvoje podatke uničimo, v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov, nam to sporoči na omenjeni naslov info@kunsthisterik.si.

Z vnosom in potrditvijo svojega e-naslova potrjuješ:
(1) da si starejši/starejša od 16 let,
(2) da je lahko tvoj e-naslov dodan na avtomatično generiran seznam naročnikov na Kunsthisterik novice,
(3) da ti lahko preko avtomatiziranega vmesnika pošljemo e-mail z vsako novo objavo na spletni strani kunsthisterik.net,
(4) da lahko za zgoraj navedeno – in samo za zgoraj navedeno – uporabo tvoj e-naslov hranimo v društveni bazi.

 

 

V Ljubljani, junij 2018.

 

Matic Ferlan,

podpredsednik Društva in administrator Kunsthisterikovih spletišč