Ekskurzija v Benetke

V začetku študijskega leta vas Društvo Kunsthisterik vabi na ekskurzijo v Benetke, kamor se bomo odpravili v soboto, 4.  novembra 2023. Pod strokovnim vodstvom prof. dr. Martine Malešič si bomo ogledali 18. mednarodni arhitekturni bienale z naslovom Laboratorij prihodnosti. Med drugim si lahko ogledate tudi slovenski paviljon,  ki sta ga zasnovali dve skupini arhitektov mlajše generacije, biroja Mertelj Vrabič Arhitekti in Vidic Grohar Arhitekti. Če želite, pa si lahko itinerar prilagodite po lastnih željah in se nam pridružite samo pri koriščenju prevoza.

 

PODATKI O EKSKURZIJI: 

Ekskurzija bo potekala 4. novembra 2023.

Cena enodnevne ekskurzije je 35 € za člane in 40 € za nečlane. V ceno je vključen avtobusni prevoz in vstopnina za Beneški bienale. Karto za vaporetto (linija 14 – Punta Sabbioni-Venezia/San Marco) si udeleženci kupijo sami na spletni strani Venezia Unica: Public transport in Venice à ACTV Ticket 75′ (potrebujete dve karti, eno za tja in drugo za nazaj).

V primeru, da se za ekskurzijo odločite in nanjo prijavite do četrtka, 5. oktobra, lahko koristite tudi možnost Book in advance and save ter tako pri nakupu karte prihranite evro ali dva.

V kolikor bi obiskali samo Benetke brez bienala, pokrijete le ceno avtobusnega prevoza (20 € za člane, 25 € za nečlane).

 

Število mest je 29. Prijave se bodo zbirale od torka, 3. oktobra do sobote, 14. oktobra preko Google Forms. Ob uspešni izpolnitvi obrazca boste v roku 24 ur na vaš elektronski naslov dobili potrditev, da je bila vaša prijava uspešna. V primeru težav nam pišite na društveni naslov info@kunsthisterik.si.

 

Število mest je omejeno, zato ne odlašajte s prijavo. Seveda lahko zraven povabite še vaše ne-umetnostnozgodovinske prijatelje, boljše polovice in sorodnike.

 

Lepo vabljeni! Se vidimo!

Morda vam bo všeč tudi...