Ekskurzija v Zagreb

Društvo Kunsthisterik vas vabi na enodnevno ekskurzijo v Zagreb, ki bo potekala v soboto, 24. februarja ali v nedeljo 25. februarja 2024, pod strokovnim vodstvom dr. Beti Žerovc z Oddelka za umetnostno zgodovino.

Namen ekskurzije je obisk retrospektivne razstave Ivana Meštroviča v Klovićevih dvorih in ogled stalne razstave Muzeja grada Zagreba. Po želji si lahko ogledate še katero izmed drugih aktualnih razstav ali koristite samo prevoz.

Okvirna cena enodnevne ekskurzije je 30 € za člane in 35 € za nečlane društva Kunsthisterik, ki se še vedno lahko včlanijo ali podaljšajo članarino. V ceno je vključen prevoz v obe smeri in vstopnina za razstavo Ivana Meštrovića. V primeru, da si razstave Ivana Meštrovića ne želite ogledati, znaša cena ekskurzije 25 € za člane in 30 € za nečlane društva Kunsthisterik.

Število mest je 29. Prijave se bodo zbirale do nedelje, 28. januarja 2024 preko Google Forms. Ob uspešni izpolnitvi obrazca boste v roku 24 ur na vaš elektronski naslov dobili potrditev, da je bila vaša prijava uspešna. V primeru težav nam pišite na društveni naslov info@kunsthisterik.si.

Število mest je omejeno, zato ne odlašajte s prijavo. Seveda lahko zraven povabite še vaše ne-umetnostnozgodovinske prijatelje, boljše polovice in sorodnike.

 

PREDVIDENA ČASOVNICA

8.00 – Odhod iz Ljubljane (Postaja LPP Mirje)

10.00 – Predviden prihod v Zagreb (na Trg Bana Jelačića)

11.00 – Začetek ogleda razstave Ivana Meštroviča v Klovićevih dvorih

16.00 – Začetek ogleda Muzeja grada Zagreba

18.45 – Zbor na Trgu Bana Jelačića

19.00 – Povratek proti domu

21.00 – Prihod v Ljubljano (Postaja LPP Mirje)

Morda vam bo všeč tudi...