Ekskurzija v Benetke

Društvo Kunsthisterik vljudno vabi na strokovno ekskurzijo v Benetke, kamor se bomo odpravili v soboto, 9.  novembra 2024. Namen si imamo ogledati 60. Beneški bienale, ki letos nosi naslov Stranieri Ovunque – Foreigners Everywhere. Med drugimi si bomo ogledali slovenski paviljon, Slovenijo letos zastopa konceptualna umetnica Nika Špan s svojim projektom Garden Secret for You. Če želite, pa si lahko itinerarij prilagodite po lastnih željah in se nam pridružite samo pri koriščenju prevoza.

 

PODATKI O EKSKURZIJI: 

Cena enodnevne ekskurzije je 25 € za člane in 30 € za nečlane društva. V ceno je vključen avtobusni prevoz od Ljubljane do Benetke ter vstopnina za Beneški bienale

V ceno ni vključena karta za beneški javni promet: karto za vaporetto si udeleženci in udeleženke kupite sami na spletni strani Venezia Unica: pod zavihkom Public transport in Venice najdete ACTV – TIME-LIMITED TICKETS, kjer se lahko kupite karti ACTV Ticket 75′ (Potrebujete kar dve karti.).

 

V kolikor želite, lahko koristite samo prevoz, ki znaša 10 € za člane in 15 € za nečlane društva Kunsthisterik.

 

Število mest je 40. Prijave se bodo zbirale do nedelje, 20. oktobra, preko Google Forms obrazca. Ob uspešni izpolnitvi obrazca boste v roku 24 ur na vaš elektronski naslov dobili potrditev, da je bila vaša prijava uspešna. V primeru težav nam pišite na društveni naslov info@kunsthisterik.si.

 

Število mest je omejeno, zato ne odlašajte s prijavo. Seveda lahko zraven povabite še vaše ne-umetnostnozgodovinske prijatelje, boljše polovice in sorodnike. Lepo vabljeni!

Morda vam bo všeč tudi...